Моя сторінка


кулінарний речиталь в Найдорожчій ресторації Галичини

Лише 10 днів, з 5 по 15 березня, в Найдорожчій ресторації Галичини (пл.Ринок 14, 2-й поверх) гастрономічний бенефіс шеф-кухаря Фернандо Мельчор. Великий досвід, виконання індивідуальних кулінарних побажань та особисте спілкування з кожним відвідувачем вразять найвибагливіших гурманів..

P.S. В його авторському виконанні вишукані страви дадуть змогу відчути настрій та смак кухні Країни Басків, що особливо актуально після виборів Президента України..

Фернандо Мельчор - іспанський шеф-кухар. Народився в Більбао, столиці Басконії.
 
Опановував мистецтво кулінарії ще змалку від мами, згодом навчався у Juan Maria Arzak, великого кухаря, який має категорію 3-х зірок Michelin. Родзинкою іспанської кухні вважає саме розмаїття смаків, які можна змішувати і, звісно, це кухня свіжих та натуральних продуктів. Любить та надихається Україною. Відкрив ресторан іспанської кухні у Києві. Україна нагадує йому про юність та Іспанію 20 років тому. Вважає, що якби в іспанському селі було лише два будинки, один з них був би баром.